Sunday, October 24, 2010

Di Antara




Dafi - Di Antara

Di antara hatimu dan hatiku
Ada sebuah tanya yang tak terjawab
Adakah kau masih setia
Menjaga rasa cinta itu

Pada satu pelabuhan cinta hoho..

Dimanakah rasa cinta itu
Ketika pertama kau mencitai aku
Dimanakah rasa rindu itu
Ketika kau merindu dan s'lalu ku ada
Dan kaupun ada

(Du..du..du..ho..hoo...)

Dimanakah rasa cinta itu
Yang dulu pernah ada saat kau mencitaiku
Dimanakah rasa rindu itu
Saat kau merinduku dan aku ada

Dimanakah rasa rindu itu
Saat kau merinduku dan aku ada
Dan aku ada...




Prasasti Jiwa:


Actually bukan nak post lagu nie....nak post lagu hit dafi lagi satu iaitu Sebelum Kita Berpisah...yang tengah hangat kat radio...aku pun suka lagu tue...dan juga liriknya...sbb kena dgn jiwa aku skrg...


aku bukanlah minat dafi nie...time kat AF lagi mmg tak suka dia....tapi dia beruntung sbb dia di ambil oleh KRU untuk bernaung di bawah mereka...


sebab tu kebanyakan lagu2 dafi boleh tahan dan sedap di dengar walaupun vocal dafi lite2 jek...biasalah kalau bapa berpengaruh...senang je la nak bt apa pun...


so layan la lagu nie yer....


di sebabkan minggu ni dan minggu depan adalah minggu2 genting...maka entri akan more kepada lagu2...sbb senang nak post berbanding aku meletakkan entri2 mengenai isu2 yang berlaku skrg....


sekurang2nya..aku tidak membiarkan blog ini bersawang : )


ok lah...nak sambung buat kerja yang masih tak siap lagi...


Doakan kejayaan aku yer : )











0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010