Friday, October 1, 2010

Muhammad Hadif Mirza




Prasasti Jiwa:

Alhamdulillah...Syukur di panjatkan kepada Tuhan Yang Maha Pencipta atas kurniaannya memberikan satu lagi ahli baru dalam family aku...

pada ahad yang lepas bersamaan 26 september 2010...lebih kurang pukul 2-3 ptg...di Hospital Serdang..maka lahirkan seorang insan bernama Muhammad Hadif Mirza Bin Muhd Nasir...seberat lbh kuran 2.8kg.

Hadif Mirza ialah anak kedua kepada abang aku yang kedua...adik kepada my lovely...Muhammad Akhil Zafran...

tak sabar rasanya nak balik rumah nak jumpa anak sedara baru nie..bertambah meriah la family aku dengan kehadiran hadif mirza nie...

Hadif = Yang Mempunyai Matlamat
Mirza = Anak Yang Baik

terasa nak balik je skrg..tapi bulan Oktober dah pun menjelma...dalam sebulan inilah aku akan dapat menikmati kehidupan sbg seorang pelajar sebab sebulan ni je aku ada kuliah then final exam..dan lepas ni aku akan mengalami satu situasi baru lagi...iaitu memasuki alam pekerjaan...

dan bulan Oktober ini juga kakak aku pulak yang akan bersalin...dengar kata mungkin baby gurl...tak sabar pulak...cucu perempuan pertama my mum n cicit perempuan pertama nenek aku...Insyallah.

ok la...

dat's all...: )




p/s: tak sabar nak tgk respon akhil tgk adik dia he3

3 pengkritk ceritera duniaku:

LUMUT said...

alamak geram nye tgk..
akhil pon x dpt jumpe n cubit pp die lagi skrg dah ade adik die plak..

hehe


lovely family u have.

LUMUT said...

comelnye!!

jumapx said...

to cik lumut:
hu3 tue la...xsabar nak blk rumah...tp bulan oktober nie bulan2 terakhir menjadi Mahasiswa...byk kerja kn siapkan...hu3

xpe...nnt blk Msia...cik lumut jumpa akhil n adik dia skali...he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010