Monday, November 1, 2010

Bagaikan Bidadari



Tomok- Bagaikan Bidadari

Bagaikan sebuah cerita aku dan dia
bermulanya hanya matanya yang mempersona
Dia membuatkan hari-hariku
Bagai sempurna tiada celanya
Malam ku gelisah Siang ku tertanya
Jika kau tak bersama


Hadirmu bagaikan bidadari
Melengkapkan langkahku yang terhenti
Kaulah permaisuri gelap dunia tanpamu
Umpama nafsuku tak berhenti
Jika kau hilang dalam hidup ini
Percayalah kasih cintaku padamu


Tak pernah hilang
Tak akan pergi


Kita kan terus bersama
Bukan untuk seketika tapi untuk selamanya
Jangkau kasih kita hingga ke akhirnya
Kita bagai di syurga


Tak pernah hilang
Tak akan pergi
Tetap di hatiku
Kekal di hatiku
Hanya kamu
Tetap di hatiku 
Tetap di hatiku


lirik: Tomok
Komposer: Aubrey Suwito




Prasasti Jiwa:


semalam sambil buat kerja..tetiba aku tertarik untuk buka Twitter....dan tetiba jugak aku jadi addicted...macam seronok pulak aku add artis2 or org2 yang di kenali....


baru aku tahu keseronokan Twitter....kerana ianya lebih mudah untuk berkomunikasi : ) serius...kalau tak percaya cubalah...


dan tetiba aku tengok kat twitter Tomok...klu tak silap aku la...aku tengok dia promote lagu baru dia...iaitu lagu Bidadari di hatiku...


aku pun apa lagi..terus gigih cari...rupa-rupanya Tomok dah nak releasekan Album terbaru dia...sebanya 12 lagu...komposer2 dia juga cukup hebat...antara komposer yang terlibat adalah aubrey suwito,audi mok,edry KRU,aidit alfian,afiez NEWBOYZ dan tomok sendiri....

tak sabarla rasanya nak dengar lagu-lagu baru yang lain dari Tomok...sebab komposer sumenya best2 belaka....

TRACK LIST : PUKAU, BAGAIKAN BIDADARI, DEMI KAMU, ARJUNA, MERENTAS MASA, KISAH KITA, HATI HANYALAH CAWAN, BERLARI, SEMARAK, RINDU TERHENTI, HUJAN PAGI, CINTAKU DI INDONESIA.

wish TOMOK good luck la dalam industri muzik yer....: )

sekian.





p/s: Tomok tercalon ke utk Separuh akhir Muzik-Muzik 25??

2 pengkritk ceritera duniaku:

chentaMAYA said...

twiter 2 lebey kurang formspring kan? aq dah wat. tapi xlayan sgt! hee~

jumapx said...

to chentaMAYA;
tak jugak...dia mcm FB...tapi hanya boleh letak status dan org komen...ok la...he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010