Wednesday, November 10, 2010

i don't deserve you~



Prasasti Jiwa:

baru lepas tgk episode 8 Season 2 Vampire Diaries....giler la cite nie..makin lama makin buat aku penasaran lak nak tau cerita selanjutnya...hu3

actually time aku type entri ni dah kul 5.05am...aku terbangun dari melelahkan penat tadi sebab seharian memerah otak untuk menjawab peperiksaan...apa taknya 2 paper dalam satu hari...tak ke gila...hu3 sabor je la...

then balik dari exam, junior aku pulak ajak pg karok...aku mana boleh kena ajak pg karok...mmg terus kata nak pergi..walaupun fizikal dan mental aku sangat penat...hu3

balik je...terus mandi dan tidur...dalam kul 3 tadi kot aku bangun. ingatkan nak siapkan FYP aku yg tak siap2 lagi...tapi mood tak datang lak...boleh lak ikut mood kan..padahal SV aq dah menunggu utk aku hantar draft....he3

bosan punya pasal, aku pun pg la download2 series fav aq, Supernatural S6, Smallville S10 & Vampire Diaries S2...he3 nak donwload GLEE S2 tapi xde la pulak...dan aku tertarik utk tgk cerita VD episode minggu nie...

tgh asyik tgk...part last tue...Damon (watak dalam cite VD) cakap kat  Elina (heroin cerita VD)....


" I don't deserve you...but my brother does..." 


giler..ayat ni tetiba menusuk lak dalam jiwa aku...tetiba jiwa lara ini tersentuh pulak...hu3 dan aku mula sedar satu perkara..

"kadang-kadang memiliki cinta yang kita damba
bukanlah segalanya
tetapi sejauh mana kita sanggup berkorban 
demi insan yang kita sayang...meskipun Dia tidak menjadi milik kita..."


tapi adakah orang sanggup berkorban tapi tak memiliki? mungkin aku bukan salah satu daripadanya...hu3 giler sanggup melepaskan orang yang kita sayang kat orang lain...? tapi aku rasa ada kot...melepaskan kerana kita rasa kita bukan yang terbaik tak apa...tapi kalau melepaskan sebab kekasih di rampas orang..owh sangat menyakitkan...opsss mcm skrip drama hati aku je...hahaha tapi aku tak boleh la tgk cerita-cerita macam nie...lagi-lagi drama...meruntun jiwa aku...owh fragilenya hatiku ini..hahaha

tetiba lak nak nyanyi lagu Cinta Sempurna- Yuna...best giler kot Yuna bt persembahan kat separuh akhir Muzik-Muzik 25...tersentuh jiwa aku...he3





ok..rindu jangan cuba menguasai diri balik....hu3 cukup!

sekian.




p/s: nasib baik time pergi exam tadi tak ternampak Dia...kalau tak mesti hati meronta2 lagi...huh!

3 pengkritk ceritera duniaku:

nurul idayu ;-) said...

awak, susah la nak bc blog awak..color tulisan tenggelam..

Liza@Azel@El said...

lepaskan, klu ianya kembali? It's your. Hold her tight, don't ever let go.

jumapx said...

to nurul idayu:
dah tukar layout dah...ok dha kot...he3 thankz comment : )

to liza:
hu3 i wish she will come back to me...: )

Popular Posts

Popular Posts since May 2010