Monday, November 1, 2010

update: Nur Eryna Aleesya






Prasasti Jiwa:

Alhamdulillah....syukur di panjatkan Ilahi..kerana kakak kandung aku dah pun selamat melahirkan bayi sulungnya.....

walaupun tak secara normal tapi pembedahan...apa yang penting kedua-duanya selamat....itu yang penting...bertambah lagi la ahli dalam keluarga aku...thankz Allah....syukur padaMu.

dan hari ini, dengan kecanggihan teknologi maka barulah aku dapat menatap muka anak buah baru aku nie....sebab kakak aku upload kat FB dia....dia ada hantar guna MMS tapi aku tak tahu kenapa aku tak boleh nak accept...tension betul...

wah...teruja sangat tengok baby baru nie...

nama baby baru dalam family aku ni ialah Nur Eryna Batrisyia...yang bermaksud:

Nur = Cahaya
Eryna = Cantik
Batrisyia = Cerdik

= 3C hahahha

Update: 


Nama anak buah aku yg baru ini terpaksa di tukar kepada Nur Eryna Aleesya Binti Muhammad disebabkan Batrisyia tak sesuia dengan baby nie...org2 tua kata la...


tapi maksud Aleeysa = yang di lindungi Allah...

semoga bila dia dewasa nanti seperti indahnya nama yang di berikan amin....

sekarang ni mmg mood aku ada kat rumah je rasanya...anak abang aku yang baru lahir bulan september pun tak jumpa lagi....ni tambah lagi satu...mmg la aq giler nak balik rumah....hu3 geramnya...

tak pe...sabar..habiskan dulu semua kerja dan juga final exam....10 hari je lagi tinggal...pejam celik pejam celik sampai la jugak masa nak balik ruma tue...Insyallah...

sekian.



p/s: kesian mak aku..terpaksa menjaga 3 cucu sekali...Akhil, Hadif & Eryna....hu3

2 pengkritk ceritera duniaku:

lea said...

cumel...:)

jumapx said...

to lea:
comel mcm uncel dia..he3

Popular Posts

Popular Posts since May 2010