Tuesday, November 9, 2010

Top 6 saringan 1 Separuh Akhir Muzik-Muzik 25Berikut merupakan 6 lagu yang mendapat markah tertinggi pada pusingan saringan 1 separuh akhir Muzik-Muzik 25:  1. Cinta Sempurna - Yuna/Yuna/Yuna
  2.  Kebahagiaan Dalam Perpisahan - Shahir/ Edry / Edry
  3. Noktah Cinta - Hafiz/ Ajai/ Shah Qalam
  4. Mencari Konklusi – Hujan / Noh Hujan / Noh Hujan
  5. Hanyut - Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir
  6. Sejujur Hatimu – Adibah Noor / Azlan Abu Hassan / Adibah Noor

Tahniah buat kesemua yang berada di TOP 6. tapi ini bukan bermakna ke 6 lagu di atas sudah layak ke peringkat akhir kerana pada malam ke-3 saringan separuh akhir baru kita akan ketahui 12 lagu yang betul2 layak ke pentas final Juara Lagu 25.

daripada 6 di atas, hanya satu ramalan aku tidak tepat, iaitu aku menjangkakan yang Azlan the typewriter yang akan berada 6 lagu terbaik tetapi lagu Adibah Noor yg layak. seperti dalam entri aku sebelum ini, andai Adibah Noor layak ke peringkat akhir semuanya kerana rezeki dan magis gabungan Adibah dan Azlan. tapi bila dengar balik lagu ni memang mempunyai kekuatan tersendiri. tapi kita tunggu saja nanti di malam akhir. adakah lagu ini berjaya ataupun tidak.

nak sambung study, esok ada 2 paper, pagi n ptg. 

sekian.


*nantikan update seterusnya~p/s: giler sedih aku dengar Yuna nyanyi tadi, mmg masuk ke jiwa lah...hu3 Good Luck Yuna...: )

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010