Monday, November 8, 2010

update selalu~

salam,
tadi aku baru lepas baca blog Ben Ashaari. blog dia nie ramai juga yang follow. tapi bagi aku blog dia biasa je tak de lah yang menarik mana pun.

then aku terbaca satu entri ni. dia kata macam mana dia boleh menarik ramai org membaca blog dia ialah dengan selalu update blog. dan bukannya dengan konsep 1 Entri 1 hari.

dan di situlah aku baru tersedar. ya...dulu aku sangat rajin update blog. kalau boleh satu hari tu adalah paling kurang 2 entri...rajin giler aku update. itu time zaman aku giler tulis blog la...macam2 isu yang aku tulis...kalau tak menulis entri boleh jadi gila. lagi-lagi kalau cuti semester. mmg susah la aku nak update. time tu zaman tak de lagi broadband. skrg dah ada kat rumah P1 pun aku malas jugak update.he3

tapi aku mmg setuju dengan Ben Ashaari nie, sbb dulu ramai jugak yang selalu datang blog aku dan 2 3 hari ini aku sedikit rajin pulak update blog walaupun busy dgn PSM aku yg tak siap lagi di tambah dgn study untuk Final Exam pada minggu depan. dan bila aku tgk kat stats mmg betul pun. bilangan yang datang ke blog aku meningkat.! surprise..he3

ehmmm....tunggu lepas ni aku akan selalu update jugak...aku akan pastikan blog aku juga lagi famous dari blog Ben Ashaari tue...he3

tapi aku jenis tak suka update blog saja2 dan merepek. sbb aku menjaga kualiti setiap entri aku. supaya orang nampak aku bukan mcm org bodoh yang tiada tujuan. hu3

tgk la mcm mana nanti, kalau aku rajin tu terupdatelah blog nie. ok la...skrg dag pukul 5.50am nak study sikit smayang subuh then tido smpai tgh hari...hahaha

dunia aku dah terbalik dah...hu3

semoga minggu ini akan berlalu dengan pantas : )

sekian.




p/s: aku pun kadang2 jeles jugak org yg baru berblog lagi baru dari aku tapi lagi famous dr blog aq...tak mengapa...aku menulis bukan kerna nama......he3

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010