Wednesday, November 10, 2010

Yang lebih kau cinta





Penyanyi: Fauziah Latif
Tajuk Lirik Lagu: Yang Lebih Kau Cinta
Kucuba untuk jadi yang terbaik
Namun ada dia yang lebih kau cinta
Yang lebih kau cinta
Namun ku akan terus berusaha
Untuk memenangi walaupun ku tahu
Kecewa jua akhirnya
( korus )
Mengapa tak dapat aku memadamkan
Kenangan manis bersamamu
Bahagia yang aku harap-harapkan
Tak ingin aku rasa dipertandingkan
Sehingga diri diperbandingkan
Untuk selamanya 
Ketika cinta ini masih lagi bertakhta
Selagi jiwa ini masih jua ingin dipuja
Katakanlah padaku di mana kekurangannya
Untuk kita bahagia berdua saja
( ulang dari korus )
Bisakah aku jadi yang terbaik
Kerna ada dia yang lebih kau cinta
Yang lebih kau cinta

Prasasti Jiwa:
tgh duk study (br nak start study sebenarnya he3) tetiba lirik lagu ni terlintas di fikiran...tapi hanya ingat part "...ketika cinta ini masih lagi..." then aku dah tak ingat dah...
gigih search kat MR.Google...tapi tak jumpa...then aku pun recall balik 'hard disk' dalam otak aku nie...dan firasat aku kata Fauziah Latiff yang nyanyi...
dan mmg betul pun...ingat punya ingat type lirik lagu ni kat google...then dapatlah jumpa lagu nie...puas rasa hati sbb yg di cari jumpa...he3
so apa lagi, aku pun tgh melayan lagu ni sambil type entri nie...hu3 mmg sedih jugak lagu nie...
Mengapa tak dapat aku memadamkan 

Kenangan manis bersamamu 




dan...tgh duk asyik type entri nie..tiba2 blackout lak...1st time kot selama aku duduk KK1 nie...hu3 dah la cuaca panas nie....br nak study terus tak de mood....esok paper killer merangkap paper last...hu3 carry mark dah la separuh je dpt..org lain sume dah confirm lulus...haish tension pulak rasanya...ni sbb dekan aku tak nak bagi amik Test la nie...hu3

apa2 pun...wish me luck esok ek : )

sekian.




p/s: thankz to abg dayat sbb belanja makan lunch....ari nie bufday dia...tp dia lak yg belanja ktorg...he3 tak pe..bila kitorg dah kerja..kitorg lak yg belanja abg dayat k...(matila..mesti kn tuntut lepas nie...ha3) gurau jer...

p/s/s: nak post entri nie...electric dah ada...syukur..leh sambung study...

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010