Sunday, December 5, 2010

Nak SATRIA NEO R3....






Prasasti Jiwa:

dalam banyak-banyak kereta yang di hasilkan oleh PROTON, aku sangat mengidam untuk memiliki kereta PROTON SATRIA NEO sebagai kereta pertama aku.

dan gambar di atas adalah "concept car" Proton Satria Neo R3 yang di pamerkan di KLIMS 2010. jika sebelum ini Proton Satria tampil dengan PROTON SATRIA NEO R3 LOTUS RACING, kali ini mereka cuba untuk tampil dengan Concept Car seperti gambar di atas yang mana menggunakan engine Campro CPS (200 hp and 250 Nm).

menarik jugaklah...di tambah pulak dengan line kuning dan berwarna hitam membuatkan kereta ini tampak lebih stylish dan membuat si pemandu terasa lebih macho hahaha

tapi kalau tak mampu nak beli satria neo nie...dapat SAGA R3 pun ok gak kan....stylo jugak...he3





tak pe...tahun depan insyallah dah start kerja dan boleh kumpul duit then beli kereta yang aku idam2kan...(tapi kalau ada org nak sponsor aq pun ok jugak) he3 tetiba lak aku gigih update pasal kereta nie. padahal lesen kereta pun tiada lagi...buat malu jer...hu3 tahun depan kita start amik lesen yer...he3

ok la...

sekian.




p/s: tetiba aq rasa blog aku jadi blog untuk kereta lak....dan rasa nak pergi jer KLIMS 2010 esok...ha3

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010