Saturday, December 4, 2010

Nur Eryna Aleesya yang comel : )



Prasasti Jiwa:

Gambar di atas aku amik dari FB kakak aku, dia upload gambar anak dia Nur Eryna Aleesya iaitu anak buah ke-3 aku.

geram gila tengok gambar nie, sebab eryna nampak comel sangat. macam nak balik je sekarang ke rumah. time cuti raya haji lepas dapat jumpa tapi si eryna ni asyik tidor je kerja dia. malam barulah dia bangun.

lagipun time tu dia belum sebulan lagi, sekarang dah masuk sebulan lebih. mesti dah mula pandai buka mata dan senyum-senyum.

bila aku tengok anak buah ketiga aku ni, macam anak cina pun ada juga, selalu aku tanya kakak aku tak salah baby ke dia amik dari wad hospital tue...he3

ehmmm...tak sabar nak balik rumah pulak...jumpa dengan 3 anak buah aku....akhil,hadif n eryna...tapi kena siapkan technical writing lagi nie...thesis dah hantar utk jilid....kena gigihkan diri lagi nie...hu3

ok lah...tu je nak kongsi...

sekian.




p/s: semakin hari, semakin sikit hayat aku berada di UMP...sedih pulak rasanya....hu3

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010