Monday, January 24, 2011

Kamu Dihatiku Selamanya




Lirik Lagu Krisdayanti – Kamu Dihatiku Selamanya
Betapa hancur hatiku meninggalkan dirimu
Tetapi itu bukanlah gundahku
Kita memang tlah berbeda
Tak pernah satu kata
Tak baik untuk diteruskan
Tapi ku tak sangka secepat ini
harus berakhir cerita cinta kita
Reff:
Ku akan selalu mencintaimu
Walau kita tak mungkin bersama
Meski berat melepasmu
Tapi kamu akan selalu dihatiku selamanya
Betapa hancur hatiku meninggalkan dirimu
Tetapi itu bukanlah gundahku
Kita memang tlah berbeda
Tak pernah satu kata
Tak baik untuk diteruskan
Tapi ku tak sangka secepat ini
harus berakhir cerita cinta kita
Back to Reff: 2x

Prasasti Jiwa:
aku rasa lagu ni macam dah lama...tapi aku baru je dengar sebab tengah cari-cari lagu baru, then tengok lagu ni macam lagu baru KD je...lagi pun aku rasa lagu ni baru lagi dekat Malaysia...kat radio pun baru je di mainkan...
so,time tengah buat kerja dekat office sambil dengar lagu, tetiba lagu ni 'play'...so dengar n hayati lagi ni macam best la pulak.
dan lagu ni macam lagu untuk Anang la pulak...he3 tapi aku rasa lagu ni di rakan b4 dia cerai lagi kot...aku rasa la...tak sangka lagu makan tuan kan...hu3
apa2 pun. korang layan la lagu ni ek...aku hanya dapat kongsi lagu je skrg, nak update entri2 lain tak berkesempatan. ni pun curi2 masa terluang dekat office sambil tunggu kerja lain untuk di buat...hu3
ok la...sampai sini dulu..
sekian : )

1 pengkritk ceritera duniaku:

WanHidayat said...

Ironinya kan.....sudeehhhh KD!

Popular Posts

Popular Posts since May 2010