Thursday, February 24, 2011

Rossa - Ku menunggu





ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu
cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku
reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu
datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu
repeat reff
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu

Prasasti Jiwa:
tengah bosan tak de kerja kat office, aku pun dgn slumber dgr radio Era (guna headset la)...tetiba lagu ni keluar...tapi mcm pernah dgr lagu ni.
tapi kenapa rossa yg nyanyi pulak, then dgr punya dgr...rupanya Rossa nyanyi semula lagu ni (Ella & Shah - Ku Merindu) tapi dengan style dan lirik dia sendiri la...
tapi serius, aku suka giler lagu ni, lagi2 bila Rossa nyanyi dgn style dan lirik dia sendiri...sgt bermakna buat aku...he3
dan lagu ini buat Dia yang pernah menjadi sebahagian dari hidup aku...sebab aku akan tetap menunggu... : )


p/s: aku tahu, suatu hari kau akan membaca blog ini juga...: )

2 pengkritk ceritera duniaku:

amin aizuddin said...

Maaf salah info di situ... cuba research balik..rossa bukan menyanyi semula.

jumapx said...

konsepnya...Rossa tetap menyanyikan lagi ini semula...cuma dengan lirik dan style dia sendiri...: )

Popular Posts

Popular Posts since May 2010