Friday, April 22, 2011

Alyah - Kisah Hati




Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Hanya sempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir


Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana

Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya


Prasasti Jiwa:

Mungkin ada yang dah pernah dengar lagu Alyah - Kisah Hati. dan seperti biasa, bila single baru Alyah keluar mesti dia nak yang terbaik. yer la. semua orang pun nak yang terbaik untuk lagu mereka.

lagu ciptaan 6th sense ini mempunyai kekuatannya tersendiri yang boleh melekat di hati pendengar sama dengan lagu Tak Mungkin Kerna Sayang ciptaan Ajai.

dan tak mustahil lagu ini adalah salah satu calon lagu terbaik untuk tahun ini. mungkin juga di sebabkan oleh kekuatan vocal Alyah menyebabkan lagu ini bertambah baik sebab aku tak la berkenan sangat dengan lagu-lagu 6th sense ni. tapi kebanyakan lagu-lagu yang mereka cipta semuanya meletop dan popular. sebab tu la 6thsense boleh jadi group paling popular tahun 2010. apa taknya kebanyakan lagu dalam album mereka di jadikan lagu tema drama. siap repacking album tahun 2010.

dan kalau korang nak tgk VC lagu Kisah Hati ni korang boleh tgk dekat Gua.com. VC dia sangat menarik sama macam VC Tak Mungkin Kerna Sayang. siap penampilan khas Remy Ishak lagi.

tapi serius VC dia sangat cantik dan menarik.!

Nak tengok VC ekslusif lagu ni klik sini

0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010