Monday, August 8, 2011

Lelaki Seperti Aku!

<iframe width="640" height="510" src="http://www.youtube.com/embed/YwRDVVhK5DI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aliff Satar - Lelaki seperti Aku


Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Oo baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak





Prasasti Jiwa:


dah lama juga tak dgr Hotfm, tetiba malam tadi dgr carta 20 paling hot. Then dengar la lagu ni utk 1st time...giler aku mmg suka lagu-lagu Aliff Satar wlpun time OIAM dulu tak la minat dia sgt, Tapi sbb lagu-lagu dia sgt best n catchy menyebabkan aku suka dgr...fun je dgr lagu2 aliff.


dan serius, lagu ni wlpun kedengaran indon sikit, tapi bagi aku mmg best sbb rasa seronok je dgr...ha3 mmg layan la~



0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010