Saturday, September 10, 2011

I Love Scirocco



Prasasti Jiwa:

Hari Jumaat hari tu, time nak pergi solat jumaat, tetiba ada satu kereta parking tepi aku dan kereta tersebut adalah seperti dalam gambar.

aku pun tetiba, falling in love dengan kereta ni. Macam cinta pandang pertama pulak ha3 Awal2 dulu aku suka dengan kereta Polo n Golf dan tak pernah pulak nampak kereta ni - VOLKSWAGEN SCIROCCO!

mmg style la, lagi-lagi kalau akulah yg drive ha3

so, aku nak kumpul duit beli kereta ni...eh lesen pun belum ada he3

ok la.

itu je.bye

1 pengkritk ceritera duniaku:

[sutera kasih] said...

angan2 itu penting :)

smart kereta tu kan..

Popular Posts

Popular Posts since May 2010