Saturday, October 29, 2011

Apy bufday to my sweet heart : )


gambar ini di ambil ketika my convocation he3


Prasasti Jiwa:

Inilah wajah 2 orang anak buah aku yang sudah pun genap setahun, macam kembar je dua orang ni. macam-macam gelagat! serius kehadiran mereka dalam keluarga aku sangat memeriahkan suasana apatah lagi seorang girl dan seorang lagi boy.

tanya je la my mum macam mana jaga 2 orang ni, memang pening kepala. ha3 aku yang duduk rumah selama 3 bulan ni memang jadi saksi la 'penderitaan' menjaga mereka di tambah dengan anak buah aku sorang lagi yang dah masuk 3 tahun iaitu M.Akhil Zafran dengan mulutnya yang banyak cakap. memang tension jaga 3 orang ni hu3

tapi inilah orang kata, kanak-kanak memang penceria suasana.

dan aku sangat sayang mereka bertiga : )

di kesempatan ini, 'daddy' nak ucapkan Selamat Ulang Tahun Pertama kepada anda berdua. Semoga terus besar menjadi anak yang baik, menghormati orang, pandai dan besar nanti menjadi orang yang berguna.

ahad ni mungkin akan menyambut hari lahir pertama Nur Eryna Aleesya. hari tu sambutan hari lahir M.Hadif Mirza tak dapat nak sambut bersama sebab pergi pertandingan Debat dekat Utem, Melaka.

sekian, tq




Popular Posts

Popular Posts since May 2010