Thursday, July 26, 2012

Ajari Aku





Anuar Zain - Ajari Aku
Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki rasa
Yang luar biasa untukku dan untukmu
Ku harap engkau mengerti
Akan semua yang ku pinta
Karna kau cahaya hidupku malamku
Tuk terangi jalan ku yang berliku
Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku
Mungkinkah semua akan terjadi pada diriku
Hanya engkau yang bisa mencintaiku
Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku
Ajari aku tuk bisa mencintaimu


Prasasti Jiwa:

Kepada mereka-mereka yang tidak memilik lagi Album terbaru dari Anuar Zain ni, mesti pertama kali dengar lagu ini.

Masa mula-mula review album Anuar ni mmg lagu ni yang mula-mula melekat kat dalam hati. Memang best! Nasib baik lagu ni di jadikan ost untuk filem pengarah termuda iaitu Syafiq Yusof. Filem S.A.M.

aku tak teruja pun nak tengok filem ni, walaupun jalan cerita macam menarik then pelakon dia pun ok ( Lisa & Sam ) tapi aku lebih tertarik dengan terhasilnya video klip terbaru Anuar ni.

Mungkin MV ni tak sehebat MV untuk Sedetik Lebih. Sah-sah la kan. tapi yang penting mesti lagu ni akan keluar di corong-corong radio lepas ni. yea~

So, lepas ni Anuar confirm dengar radio dah lepas lagu beliau di pusing di radio he3

apa-apa pun. enjoy this song.



0 pengkritk ceritera duniaku:

Popular Posts

Popular Posts since May 2010