Lagu Baru 2014



4

Berikut merupakan senarai-senarai lagu baru pada tahun ini, jika berminat bolehlah meminta untuk di mainkan di stesen-stesen radio yang anda minati. Selamat mendengar.

Updated: 11 December 2014

  1. Adel AF2014 - Hati
  2. Adi Putra ft Zizan - Ustazku Rajaku
  3. Ainan Tasneem - Hanya Padamu
  4. Alyph ft Sleeq - Boleh Pergi Jauh
  5. Ardiv Jauhari - Tak Mungkin Lagi
  6. Arja Lee - Cerita Pada Mereka
  7. Azwan AF2014 - Harus Akhiri Ceritanya
  8. Ben Idola Kecil 5 - Bow Wow
  9. Drama Band - Biarkanlah
  10. Erissa Popstar - Matahari
  11. Eyza Bahra - Imaginasiku
  12. Fazley Yaacob - November Itu
  13. FMG ft Anne Farina - Lumrah Dunia
  14. Forteen - Di Kau Saja
  15. Hasnol - Tinggallah
  16. Hazman - Hidup Ini Indah
  17. Iqbal Popstar - Ibu
  18. Joe Flizzow  - Baek
  19. Joe Flizzow  - Ilek-Ilek
  20. Joe Flizzow ft Adeep Nahar - Lu Lari
  21. Joe Flizzow ft Datuk Rossa - Katakan
  22. Lulu - Seminggu je
  23. Nastia - Esok Belum Tiba
  24. Nieyl ft Sabhi Saddi - Kisah kita
  25. Nikki - Sayang Mama (Sayang Papa)
  26. Nina AF2014 - Misteri
  27. One Nation Emcee - Hoi Ya Hoi
  28. Pitahati - Sahabat
  29. Projek Pistol - Budak Besi
  30. Sakura Band - Melepaskanmu
  31. Salam - Kekal
  32. Salam - Terima Kasih
  33. Salma - Maafkan
  34. Sharizan - Belaian Jiwa
  35. Sixthsense - Manisnya Cinta
  36. Soo Winci - Nombor Satu
  37. Stacy - Patah
  38. Tasha Mansahar ft Syed Syamim - Selamat Ulang Tahun Cinta
  39. Tomok ft Iqqa Ahmad - Tak Harus Memiliki
  40. Yuna - Langit
  41. Zarif AF2014 - Kau Bernama Cinta
  42. Zizie - Where Have All The Boot Boys Gone

22 pengkritk ceritera duniaku:

tajul lamuku said...

hello, saya nak tau title lagu indonesia tentang pengemis yang selalu dimainkan oleh thr gegar

jumapx said...

TEGAR - AKU YANG DULU BUKAN SEKARANG

suci nurmasari said...

hello saye nak tau jittle lagu yg lagunya macam ni,,,
" aku tahu dimana nak cari cintamu ,,disni tak mungkin menolak dengan apa yg mendatang..
" yg ku tahu,,kucuba terbaik untukmu...dan seterusnya...."

yg nyanyi lelaki dan perempuan...thanks

Muhd Haniff said...

Shaheizy sam ft. yana samsudin - Begini Caranya ~

Jalil Fatin said...

Ape tjok lirik lagu ni erk...
Kn ku curi cinta mu,dari drjah 1..haha..lbh kurg gtu laa

Jalil Fatin said...

Lirik lgu apakah ini...
Kn ku curi cinta mu,dri drjah 1,drjah1....

Unknown said...

Mark adam - pencuri

nurika syazari said...

Lagu ni?kerana cintalah oh cinta.krna cnta kta.krna cnta yg buta.smuanya tpedaya

Abby Lykke said...

Apa tajuk lagu yg lirik dia mcm ni....
meski pun buat pening kepala......... something like that lah

Hassan Hassan said...

Lagu ape ek-menyanyi biar dari hati..berjanji ditepati...biar ke hujung dunia ini,pasti adanya suka dan duka...kamu dan aku..

Reyzal said...

Hanie Soraya - Hujung Dunia...hard to find this nice new song online..please suggest one...

Mohd Faez Kyojin said...

Haiza- kerana..

maslina zaini said...

Bagai lukisan bernyawa kembali..

Senja Kala said...

tlg apa tjuk lgu baru ni .kubaca surat surat .lirik dia lbh kurang cm tu la

Baidatul Akma said...

Lagu pe ni eh. Lirik dia deritamu hanya Tuhan yang tau. Sambut lh tangan ku ini. Lagu 90 an kot

acqim evans said...

Thr ade pasang lagu nasyid seb3lum msuk wktue solat.....ape tjuk lgu tu yeee....klau xsilap soutul....or lain2

alyani said...

tjk lagu baru nie..
" aku tak bisa menyintai..."
dinyanyikan oleh penyanyi lelaki

Jamil Asmara said...

apa tajuk lagu rock yang menggabungkan lagu debunga wangi, sendiri, taman rashidah utama.....

Jamil Asmara said...

Penyanyi dan tajuk lagu rock yang menggabungkan lagu debunga wangi, taman rashida utama, sendiri dalam satu lagu

Zikry Haiman said...

hai , saya nak lagu Back In Time ( Deanna Hussin )


I'm torn apart inside
Cause it keeps flashing by
I need you in my life
I need you all the time

I know that its my fault I've hurt you
But I never wanted to lose you

And I would go back in time
Would risk my life to make things right
And I would go back in time
Would do anything to make you mine
To make you mine

I was blinded by the looks
I know I don't deserve you
But I need you in my life
I need you all the time

And I would go back in time
Would risk my life to make things right
And I would go back in time
Would do anything to make you mine
To make you mine

And I would go back in time
Would do anything to make things right
And I would go back in time
Would do anything to make you mine
To make you mine …

And I would go back in time
Would change my life …

I'm torn apart inside
Cause need you in my life

Ahmad Rizal said...

Hey saya nak tahu title lagu ni
Lagu ni rock jiwang sikit
"Tidak mungkin kita akan bersama"

muhd ikhmal said...

salam, tau tak lagu yg best nak buat cover ? Hehe tak tau nak pilih lagu apa

Popular Posts

Popular Posts since May 2010